Tenker Du På å Dra På Campingtur?

Enten du er ny på camping eller en gammel proff, er det mange ting du kan lære om camping. Camping er en av de opplevelsene hvor du alltid kan lære noe nytt. Derfor er denne artikkelen bra for deg – den inneholder informasjon og tips for å gjøre campingopplevelsen flott.

Et flott element å sette i camping ryggsekk når du går i baklandet er en Ziploc bag fylt med tørketrommel lo. Det finnes ikke noe bedre startmateriale enn tørketrommel lo. Det vil holde en gnist og få brannen i gang raskt og effektivt. Tørketrommel lo tar opp nesten ingen plass i pakken og er veldig lett.

Før du drar ut på din etterlengtede campingtur, sørg for at området der du planlegger å campe ikke krever campingtillatelse. Hvis du tilfeldigvis camp på et sted som krever en og du ikke fikk en, så kan du stå overfor ganske heftig billett eller bot fra en lokal skogvokter.

For å øke søvn opplevelsen mens du er på camping, ta med en pute sammen som du kan plassere under soveposen. Denne puten fungerer som en barriere mellom deg og den harde bakken der kvister og tre knuter kan føre til merkelige søvn forhold. Hvis en pute er ikke hendig, ta med noen ekstra tepper som du kan brette over på seg selv for å lage noen pute.

Når det gjelder mat, ta med bare det du trenger på en campingtur. Ekstra mat ute i villmarken er et visittkort for ville dyr å komme på besøk på campingplassen din. Hvis du finner ut at du har ekstra mat, bind den opp i klut og handg den så høyt du kan i et tre vekk fra din umiddelbare campingplass. Dette vil bidra til å holde deg fra uønskede dyr introduksjoner.

Sørg for at du planlegger ruten før turen. Se for å se om det er noen spesielle steder som du kan stoppe på underveis. Det vil gjøre stasjonen mye morsommere, og du kan ha mye moro i prosessen. Gitt, må du kanskje komme til reisemålet raskt, men hvis du har tid, tar den naturskjønne ruten er verdt det.

Du må opprettholde rensligheten mens du camper. God hygiene er vanskelig når du camper noen ganger, men du kan holde deg ren. En flaske hånddesinfeksjonsmiddel er utmerket å ha, slik at du kan rengjøre hendene før du spiser. Du kan også bruke rubbing alkohol på områder av kroppen din som ikke er følsomme. En mild biologisk nedbrytbar såpe og en svamp kan brukes til å ta minibad når vannressursene er lave.

Å lage en god campingopplevelse er ikke vanskelig, men du må ta noen skritt og sørge for at du husker et par ting. La tipsene i denne artikkelen hjelpe deg med å holde viktige ting i tankene, slik at du kan ha det gøy. Fortsett å lære om camping, slik at du kan skape en minneverdig opplevelse hver gang.