Camping Snart? Gjør Deg Forberedt Med Disse Tipsene

Planlegger du å dra på campingeventyr? Har du noen anelse om hva du kan oppleve? Selv om det er ganske grunnleggende å vite hvordan man slår leir, krever det fortsatt litt forberedelse og dyktighet. Fortsett å lese for campingtips.

Unngå eventuelle dyreliv du kan komme i kontakt med. Bears har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker de har vært kjent for å rippe åpne bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem i mange campingplasser. Ikke bare er de smarte og kan få tilgang til mat forsyninger lett, men de kan bære sykdom også.

Når du velger et telt, Velg en som har god plass for deg og alle dine camping følgesvenner. Dette vil sikre komfort mens du er inne i teltet.

Introduser dere selv til andre familier camping i nærområdet, som et middel til å være sosiale og mer tilbøyelige til å hjelpe hverandre ut. Hvis et annet mannskap kommer etter at du har satt opp, tilbyr å hjelpe til med teltet eller utstyr. Hvis noe går galt i løpet av turen for noen, er det mye lettere å be om hjelp fra noen som var høflig nok til å presentere seg selv.

Få en sovepose som er varm nok. Dette er viktig. Selv om du går camping om sommeren, kan nettene bli veldig kaldt ute i naturen. Det er soveposer lovende beskyttelse mot varierende kulde temperaturer; Det er en god idé å velge så lav temperatur som du kan finne.

Når du går camping, sørg for å ha noen aktiviteter i tankene annet enn bare… «camping». Camping opplevelsen er beriket med fotturer, svømming, utforsking og sånt. Sørg for å engasjere seg i noen av disse andre aktiviteter, slik at du har den fulle camping opplevelsen du noen gang har hatt.

Bring bug spray. Hvis du glemmer bug spray på en camping tur, vil du dypt angrer det. Prøv et par forskjellige feil sprayer forut for sin tid. Finn noe som fungerer og ikke irriterer ikke huden din. Du ønsker også å sørge for at det ikke er så fettete du vil være uvillig til å sove i den.

Pass på at kjøleren du tar med deg er lufttett. Du vil ikke at maten skal ødelegges fordi kjøleren lot den kjølige luften komme seg ut. Oppbevar kjøleren i et skyggefullt område hvor solen ikke vil fungere mot den. Dette kan redde maten og magen.

På din neste Fisketur, dra på fisketur. Fiske er en fin måte å kose deg mens du er ute i naturen, men det hjelper deg også pakke mer lett fordi du fange maten på turen i stedet for å ta den med deg. Lær å de-Bone en fisk før du forlater hjemmet og du har lett fiske middager på camping tur.

Etter å ha lest dette, bør du være godt forberedt på turen. Å være forberedt er den sikre brannmåten for å sikre at du får det bra uansett hva som kommer din vei. Når du følger de gode rådene ovenfor, vil du verdsette minnene fra turen din i årene som kommer.